Η Ομάδα μας

ΑΝΝΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ
Το 2002 αποφοίτησε από το τμήμα Αμπελουργίας & Οινολογίας και το 2003 στελέχωσε το τμήμα HORECA της ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ. Θέλοντας να εμβαθύνει τις γνώσεις της το 2007 απέκτησε το "Intermediate & Advanced certificates" στο WSPC, το 2008 το Professional Certificate in Spirits, το 2009 το Diploma in Sales Management ως σύμβουλος οίνου και το 2014 το WSET Wine Service. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε για 4 χρόνια ως βοηθός οινολόγου.Μετά από μια επιτυχημένη και μακροχρόνια πορεία στον χώρο του κρασιού η ¶ννα ανήκει από τον Σεπτέμβριο του 2012 στην ομάδα των Cellier. Δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της λιανικής πώλησης ξεκινώντας από το κατάστημα της Κηφισιάς, ενώ από το 2013 είναι Cellier Brand Manager, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εικόνας των καταστημάτων λιανικής πώλησης, διατηρώντας πάντα το κύρος που φέρει το brand name Cellier.

Αγαπημένος παραγωγός: Torres
Χώρα: Γαλλία, γιατί ποτέ δεν σε αφήνει να βαριέσαι.
Ποικιλία: Viognier  (Δύσκολη αλλά πολύ ιδιαίτερη λευκή ποικιλία).
Κρασί: Condrieu La Doriane του Guigal από τον Ροδανό.
Απόσταγμα: Gin Tanqueray Ten.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Από πάντα ήταν αθλητικός τύπος και οι σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία, από όπου και αποφοίτησε, ήταν αυτό που πάντα ήθελε να κάνει μέχρι φυσικά που παρακολούθησε μια γευσιγνωσία με κρασιά στο Cellier. Αυτή η πρώτη επαφή ήταν αρκετή για να τον κερδίσει και να τον μυήσει στην τέχνη της γευσιγνωσίας και της απόλαυσης, με σπουδές που παρακολούθησε στο WSPC. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το 3ο επίπεδο, WSET Level 3 και το WSET Wine Service, ενώ συνεχίζει να ανακαλύπτει κρασιά, περιοχές, στυλ και συνδυασμούς μέσα από γευσιγνωσίες και εκθέσεις. Από το 2015 έχει αναλάβει ως Υπεύθυνος στο κατάστημα της Κηφισιάς.

Αγαπημένος παραγωγός: Penfolds
Χώρα: Αυστραλία
Ποικιλία: Syrah (για τον πικάντικο και πιπεράτο χαρακτήρα του)
Κρασί: Bin 28 Penfold's, Παλαιά Κλήματα Παπαϊωάννου, Perpetual Torres
Απόσταγμα: Τεκίλα Don Julio Reposado
ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Οι σπουδές στον τομέα της πληροφορικής και κυρίως η επαγγελματική εμπειρία που είχε στον χώρο των πωλήσεων την έκαναν να "ερωτευτεί" με την πρώτη ματιά  το κρασί, που είχε ως αποτέλεσμα τη φοίτησή της στο WSPC ολοκληρώνοντας το τρίτο επίπεδο σπουδών WSET Level 3 και το WSET Wine Service. Η συμμετοχή της σε εκθέσεις και σε γευσιγνωσίες, αλλά πάνω από όλα η καθημερινή επαφή της με τους πελάτες μέσα από το κατάστημα της Κηφισιάς διατηρεί άσβεστη τη φλόγα.

Αγαπημένος παραγωγός: Cooper's Creek
Χώρα: Νέα Ζηλανδία
Ποικιλία: Sangiovese
Κρασί: Cooper's Creek Dillon's Point Sauvignon, Clos de los Siete, Antinori Chianti Classico Riserva
Απόσταγμα: Vodka Belvedere
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΓΚΟΣ
Ο Βασίλης απασχολείται στον χώρο της εστίασης από το 2008 περνώντας από διάφορα “πόστα”. Το πάθος του για το κρασί υπερίσχυσε και τον οδήγησε στην απόφαση να φοιτήσει στο W.S.P.C./WSET London (Wine & Spirit Education Trust). Έχει αποφοιτήσει με διακρίσεις μέχρι και από το WSET Level 3 Award in Wines & Spirits ενώ προετοιμάζεται σκληρά για το WSET Level 4 Diploma in Wines & Spirits. Όντας λάτρης της καλής κουζίνας, ψάχνει καθημερινά για τα ιδανικά ταιριάσματα με το φαγητό ενώ αγαπημένα του κρασιά είναι τα λευκά της Καμπανίας και τα ερυθρά της δεξιάς όχθης του Bordeaux. Όσο για τα αποστάγματα, δεν αλλάζει το Vodka Martini του με τίποτα. Θα τον βρείτε στο κατάστημα της Κηφισιάς όπου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο κρασί ή απόσταγμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αγαπημένος παραγωγός: Champagne Bollinger
Χώρα: Γαλλία
Ποικιλία: Merlot
Κρασί: Chateau Angelus, Bollinger La Grande Annee & Bollinger R.D., Κτήμα Σιγάλα Καβαλιέρος
Απόσταγμα: Vodka Martini
ΒΑΣΩ
ΚΟΥΤΣΟΒΟΥΛΟΥ
Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ι. Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, παρακολούθησε εντατικά σεμινάρια του μεταπτυχιακού προγράμματος VINTAGE περί οίνου και marketing στην Γαλλία ( Angers, Val de Loire) και έχει το δίπλωμα του Οινοχόου της σχολής Le Monde. Επειδή η γνώση ποτέ δεν σταματά, ολοκλήρωσε επιτυχώς το επιπέδο WSET  LEVEL 1 AWARD και το WSET Level 2 Award in Spirits Professional. Έχει  δουλέψει ως Οινολόγος στη Νεμέα, ως γραμματέας στην Ένωση Οινοπαραγωγών και Αμπελουργών Νεμέας, ως οινοχόος σε εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας. Παράλληλα εκλέχτηκε για 2η συνεχόμενη τριετία Αναπλ. Γεν. Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και είναι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων, καθώς & στις Ελληνίδες του Κρασιού. Τέλος, μετά από 2 χρόνια εκπαίδευσης είναι μέλος της «Πιστοποιημένης Ομάδας Γευσιγνωστών Αξιολόγησης Παρθένου Ελαιόλαδου».Tα τελευταία 6 χρόνια ανήκει στην ομάδα των Cellier. Ξεκίνησε από το κατάστημα στο Κολωνάκι και απέκτησε εμπειρία μέσα από τα καταστήματα της Κηφισιάς, της Συγγρού και του Συντάγματος. Τώρα είναι υπεύθυνη για το Cellier e-shop. Συνεχίζει να διευρύνει τις γνώσεις της και να αποκτά πολύτιμες εμπειρίες μέσα από εκπαιδευτικά ταξίδια, δείπνα, γευσιγνωσίες και σεμινάρια, γύρω από το κρασί και το ποτό γενικότερα, με ιδιαίτερη αγάπη προς το malt whisky. Εφόδια που την κάνουν έτοιμη να ταιριάξει αρμονικά το κατάλληλο κρασί ή πότο για κάθε περίσταση, εξερευνώντας τις προτιμήσεις σας.

Αγαπημένος παραγωγός: Antinori
Χώρα: Γαλλία
Ποικιλία: Αγιωργίτικο (πολυδυναμική)
Κρασί: Coma Berenices, Pian delle Vigne, Chateuneuf du Pape white
Απόσταγμα: malt whisky, Talisker storm
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΕΠΑΝΗΣ
Ο Βασίλης ξεκίνησε τη καριέρα του στη ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και συγκεκριμένα στην έδρα της εταιρίας, στο Cellier Συντάγματος το 1999. Με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε επαγγελματικά και το 2004 ανέλαβε για πρώτη φορά ως Manager το κατάστημα του Κολωνακίου. Από τότε έχει αναλάβει το κατάστημα του Πειραιά,  το κεντρικό κατάστημα του Συντάγματος αλλά και της Κηφισιάς. Μετά από μια μακρόχρονη πορεία σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας, επέστρεψε στο Cellier Συντάγματος σαν Διευθυντής Καταστήματος. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο WSPC, συμμετέχει σε σεμινάρια και γευσιγνωσίες, επισκέπτεται οινοποιεία ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω στο κρασί και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στον οινικό κόσμο. Καλύτερος υπάλληλος για το 2013.

Αγαπημένος παραγωγός: Torres
Χώρα: Αυστραλία
Ποικιλία: Ξινόμαυρο (ευγενής ποικιλία, μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης και εξέλιξης)
Κρασί: Bin 707
Απόσταγμα: Brandy Torres 15 y.o
ΡΑΝΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ
Οι σπουδές της στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και η ειδικότητα της ως Οινολόγου, την έκαναν να αγαπήσει το κρασί και την κουλτούρα του. Η εργασία της σε οινολογικά εργαστήρια την έφερε ακόμα πιο κοντά με το σταφύλι, το μούστο και το κρασί. Από το 2009 εργάζεται στο ιστορικό κατάστημα της οδού Κριεζώτου, διευρύνει τις γνώσεις της και ανακαλύπτει τον κόσμο του κρασιού από μια άλλη οπτική.

Αγαπημένος παραγωγός: Antinori
Χώρα: Ιταλία
Ποικιλία: Gewurztraminer (αρωματικός και πικάντικος χαρακτήρας)
Κρασί: Jermann Pinot Grigio
Απόσταγμα: Grappa Poli Cleopatra Amarone
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Με ικανότητες δεξιοτεχνίας και εφευρετικότητας δίνει λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα και παράλληλα εξελίσσεται στον οινικό χώρο μέσα από γευσιγνωσίες (είναι σε όλες παρών), σεμινάρια και εκθέσεις! Είναι θαμπωμένος από την κουλτούρα του κρασιού και στα Cellier έχει βρει τον εαυτό του. Έμαθε να δοκιμάζει, να αξιολογεί και να προτείνει. Καλύτερος υπάλληλος για το 2015.

Αγαπημένος παραγωγός: Penfolds
Χώρα: Ιταλία
Ποικιλία: Sauvignon Blanc (δίνει εξαιρετικά κρασιά δεξαμενής και βαρελάτα, προσαρμόζεται εύκολα)
Κρασί: Fransola Torres
Απόσταγμα: Larressingle
ΙΩΑΝΝΑ
ΤΡΑΝΤΑΦΙΛΗ
Αθλήτρια με λαμπρή καριέρα στο κρίκετ, 2η στο ελληνικό πρωτάθλημα κρίκετ το 2014 και προπονήτρια αθλοπαιδιών σε πρόγραμμα του ΟΑΚΑ, μαγεύτηκε από τη γλύκα και την φυσαλίδα της Baccorosa και του Moscato d’Asti και κίνησε να ανακαλύψει ένα καινούργιο κόσμο … τον οινικό. Είναι πολύ ενθουσιώδης, απορροφάει σαν σφουγγάρι όλες τις πληροφορίες (και πιστέψτε μας είναι πολλές) για το κρασί και έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να είναι σε θέση να προτείνει κρασιά από τον Ελληνικό και τον Διεθνή Αμπελώνα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Αγαπημένος παραγωγός: Antinori
Χώρα: Ιταλία
Ποικιλία: Μοσχάτο (στη γλυκιά του εκδοχή)
Κρασί: Moscato d’Asti, Baccorosa
Απόσταγμα: Airone Rosso
ΖΩΗ
ΤΣΑΤΣΟΥ
Είναι απόφοιτη του Atellier de Traduction Litteraire του Institut Francais d’ Athenes. Εργάστηκε ως καθηγήτρια Γαλλικών, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε στο ιστορικό βιβλιοπωλείο Kauffmann. Από το 2003 εργάζεται στη ΓΕΝΚΑ Εμπορική και συγκεκριμένα στο Cellier Συντάγματος. Η αγάπη της για το κρασί την έκανε να αφήσει οριστικά τη διδασκαλία και να αφοσιωθεί πλήρως στον κόσμο του κρασιού. Έχει εργαστεί στα Cellier Συντάγματος και Κηφισιάς στο τμήμα επαγγελματικού δώρου και στις πωλήσεις, ενώ συμμετέχει ενεργά σε εκθέσεις και γευσιγνωσίες, ώστε να ενημερώνεται και να εμπλουτίζει τις γνώσεις τις  για το κρασί. Από το 2014 έχει αναλάβει ως Manager το Κατάστημα Cellier στη Λεωφόρο Συγγρού. Είναι ειδική στο επαγγελματικό δώρο και στην εξυπηρέτηση των υψηλών απαιτήσεων των σκαφών, τμήμα yachting services. Καλύτερος υπάλληλος για το 2013.

Αγαπημένος παραγωγός: Mondavi
Χώρα: Καλιφόρνια
Ποικιλία: Chardonnay (εγκλιματίζεται τόσο σε ψυχρές όσο και θερμές περιοχές)
Κρασί: Napa Valley Chardonnay Mondavi, Sauvignon Blanc Phelps, Mas La Plana M.Torres, Chateaunneuf du Pape Cuvee Exceptionnelle J.Quiot, Cigalus Rouge Gerard Bertrand.
Απόσταγμα: Armagnac Larressingle Napoleon, Pisco M.Torres.
ΝΙΚΟΣ
ΣΙΟΥΡΤΟΣ
Απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, δεν γοητεύτηκε από την παραγωγή, αλλά επικεντρώθηκε, επιτυχώς, στην εξυπηρέτηση πελατών που έχουν όρεξη να ανακαλύψουν το κρασί καθώς και στους απαιτητικούς που ξέρουν τι θέλουν. Είναι στην ομάδα των Cellier από το 2006 και μέχρι τώρα έχει πλαισιώσει, λόγω των οινικών γνώσεων και των ικανοτήτων του, σχεδόν όλα τα καταστήματα Cellier (Σύνταγμα, Πειραιά, Συγγρού). Τώρα βρίσκεται στο κατάστημα της Συγγρού. Γνωρίζει σε βάθος το κρασί, τις περιοχές, τα διαφορετικά στυλ, κάνοντας τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς.

Αγαπημένος παραγωγός: E.Guigal
Χώρα: Γαλλία/Ροδανός
Ποικιλία: Viognier
Κρασί: E.Guigal Condrieu La Doriane
Απόσταγμα: Grappa Cleopatra Amarone Oro, Jacopo poli