Η Ομάδα μας

ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΕΠΑΝΗΣ
Ο Βασίλης ξεκίνησε τη καριέρα του στη ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και συγκεκριμένα στην έδρα της εταιρίας, στο Cellier Συντάγματος το 1999. Με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε επαγγελματικά και το 2004 ανέλαβε για πρώτη φορά ως Manager το κατάστημα του Κολωνακίου. Από τότε έχει αναλάβει το κατάστημα του Πειραιά,  το κεντρικό κατάστημα του Συντάγματος αλλά και της Κηφισιάς. Μετά από μια μακρόχρονη πορεία σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας, επέστρεψε στο Cellier Συντάγματος σαν Διευθυντής Καταστήματος. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο WSPC, συμμετέχει σε σεμινάρια και γευσιγνωσίες, επισκέπτεται οινοποιεία ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω στο κρασί και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στον οινικό κόσμο. Καλύτερος υπάλληλος για το 2013.

Κρασί: Bin 707
Απόσταγμα: Brandy Torres 15 y.o
ΡΑΝΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ
Οι σπουδές της στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και η ειδικότητα της ως Οινολόγου, την έκαναν να αγαπήσει το κρασί και την κουλτούρα του. Η εργασία της σε οινολογικά εργαστήρια την έφερε ακόμα πιο κοντά με το σταφύλι, το μούστο και το κρασί. Από το 2009 ξεκίνησε μια μακρόχρονη πορεία στο ιστορικό κατάστημα της οδού Κριεζώτου και σήμερα είναι Διευθύντρια του καταστήματος στην Κηφισιά. Διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις της και ανακαλύπτει τον κόσμο του κρασιού από μια άλλη οπτική.

Κρασί: Jermann Pinot Grigio
Απόσταγμα: Grappa Poli Cleopatra Amarone
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Με ικανότητες δεξιοτεχνίας και εφευρετικότητας δίνει λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα και παράλληλα εξελίσσεται στον οινικό χώρο μέσα από γευσιγνωσίες (είναι σε όλες παρών), σεμινάρια και εκθέσεις! Είναι θαμπωμένος από την κουλτούρα του κρασιού και στα Cellier έχει βρει τον εαυτό του. Έμαθε να δοκιμάζει, να αξιολογεί και να προτείνει. Καλύτερος υπάλληλος για το 2015.

Κρασί: Fransola Torres
Απόσταγμα: Larressingle
ΝΑΝΣΥ
ΣΤΑΥΡΑΚΑ
Η Νάνσυ έχει αποκτήσει το Diploma in Marketing της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχει καταρτιστεί επαρκώς στο IEK Αμπελουργίας και Οινοτεχνίας. Ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στα Cellier το 1998 από το κατάστημα του Συντάγματος και συνέχισε δυναμικά την πορεία της στα καταστήματα της Κηφισιάς, του Πειραιά και της Καλλιθέας. Πλέον έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας στο κατάστημα του Ψυχικού. Είναι άρτια καταρτισμένη ωστόσο εξελίσσεται διαρκώς μέσα από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, ενισχύοντας τα εφόδια της για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επισκεπτών. Σίγουρα την έχει κερδίσει το κρασί αλλά ακόμη και η αγαπημένη της βότκα παράγεται από σταφύλι.

Κρασί: Insignia, J.Phelps
Απόσταγμα: Vodka Ciroc
ΝΙΚΟΣ
ΣΙΟΥΡΤΟΣ
Απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, δεν γοητεύτηκε από την παραγωγή, αλλά επικεντρώθηκε, επιτυχώς, στην εξυπηρέτηση πελατών που έχουν όρεξη να ανακαλύψουν το κρασί καθώς και στους απαιτητικούς που ξέρουν τι θέλουν. Είναι στην ομάδα των Cellier από το 2006 και μέχρι τώρα έχει πλαισιώσει, λόγω των οινικών γνώσεων και των ικανοτήτων του, σχεδόν όλα τα καταστήματα Cellier (Σύνταγμα, Πειραιά, Συγγρού). Πλέον βρίσκεται στο κατάστημα της Συγγρού ως Διευθυντής καταστήματος. Γνωρίζει σε βάθος το κρασί, τις περιοχές, τα διαφορετικά στυλ, κάνοντας τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς.

Κρασί: E.Guigal Condrieu La Doriane
Απόσταγμα: Grappa Cleopatra Amarone Oro, Jacopo poli
ΣΠΥΡΕΤΑ
ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ
Η Σπυρέτα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Επιστημών Οίνου Αμπέλου και Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Οι σπουδές της ως οινολόγος την έκαναν να μυηθεί και στον τομέα της γευσιγνωσίας αποφοιτώντας από το WSET Level 2 Award in wines, ενώ προετοιμάζεται για το WSET Level 3 Award in wines. Η αγάπη της για το κρασί και θέλησή της να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω απο αυτό, την κάνουν να θέτει διαρκώς νέους στόχους. Μέσα από σεμινάρια για το κρασί, αλλά και τα αποστάγματα, διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντες της γύρω απο τον τομέα της οινογνωσίας και των ποτών. Βρίσκεται στο κατάστημα της Κηφισιάς για να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή.

Κρασί: Sancerre Fontaine-Audon, Langlois-Chateau
Απόσταγμα: Grappa Tignanello, Antinori
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Ο Παναγιώτης με αφετηρία την τέχνη του barista ανακάλυψε τη μαγεία των γεύσεων και των αρωμάτων. Αυτό λοιπόν ήταν το έναυσμα για να αναζητήσει νέα μονοπάτια και να μυηθεί στον κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων. Ξεκίνησε τη φοίτηση του στο WSPC, όπου απέκτησε το WSET Level 2 Award in Wines ενώ παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία και video projects. Συμμετέχει σε διάφορα σεμινάρια για την ευρύτερη εκπαίδευση του στο χώρο του κρασιού και βρίσκεται στο κατάστημα της Κηφισιάς για να σας μάθει τα μυστικά του.

Κρασί: Guigal, Chateau D'Ampuis, Cote Rotie
Απόσταγμα: Gin Tanqeuray Ten
ΤΙΝΑ
ΜΠΑΚΩΣΗ
Η Τίνα ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του κρασιού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια ταξίδεψε στη Γαλλία όπου απέκτησε πτυχίο οινολόγου από τα πανεπιστήμια Montpellier SupAgro και Bordeaux Science Agro. Εργάστηκε σαν οινολόγος στο Bordeaux και στη Σαντορίνη ενώ ταυτόχρονα εμπλούτισε τις γνώσεις της στον διεθνή αμπελώνα κατακτώντας το επίπεδο 3 του WSET. Πλέον βρίσκεται στο κατάστημα του Ψυχικού προκειμένου να σας βοηθήσει να βρείτε το κρασί και το απόσταγμα που ταιριάζει στην παλέτα σας.

Κρασί: Νυχτέρι, Σιγάλας
Απόσταγμα: Ron Zacapa Reserva Limitada
ΣΟΦΙΑ
ΣΠΑΝΟΥ
Η Σοφία είναι φοιτήτρια οινολογίας στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.Η επαγγελματική της πορεία άρχισε στον χώρο της εστίασης και σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σαν sommelier. Λατρεύει να κάνει food pairing ,να συμμετέχει σε γευσιγνωσίες και να επισκέπτεται οινοποιεία σε όλο το κόσμο. Η επιθυμία της να εμβαθύνει τις γνώσεις στον παγκόσμιο αμπελώνα την οδήγησε να ολοκλήρωσε επιτυχώς το WSET Level 2 και συνεχίζει τις σπουδές της για την απόκτηση του τίτλου WSET Level 3. Βρίσκεται στο κατάστημα του Ψυχικού έτοιμη να σας μάθει τα μυστικά της πάνω στο κρασί.

Κρασί: Chardonnay Gisborne,Coopers Creek
Απόσταγμα: Gin Tanqueray Ten.
ΜΑΤΙΝΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η Ματίνα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η παράλληλη απασχόληση της στον τομέα της εστίασης ήταν αυτή που ενίσχυσε την έμφυτη περιέργεια της για τον κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων. Θέλοντας να εξερευνήσει σε βάθος τον κόσμο του κρασιού οδηγήθηκε στις πόρτες του WSPC να προετοιμάζεται για το WSET Level 2 in wines και WSET Level 2 in spirits, στοχεύοντας πάντα στο επόμενο επίπεδο. Θα την βρείτε στο κατάστημα του Συντάγματος να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αυτό που σας ταιριάζει.

Κρασί: Θαλασσίτης, Γαία Οινοποιητική.
Απόσταγμα: Rum Zacapa 23
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΣΚΛΑΒΟΣ
Ο Φίλιππος είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Η απασχόληση του σε οινολογικό εργαστήρι ενίσχυσε σημαντικά το ενδιαφέρον του για το κρασί και έφερε στο προσκήνιο νέες επιδιώξεις. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ένα όμορφο ταξίδι στοWSPC όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία το WSΕΤ Level 3 Award in Wines και πλέον παρακολουθεί το WSET Level 4 Diploma in Wines. Θεωρεί πως τίποτα δεν είναι αδύνατο και όπως πιο εύστοχα συνηθίζει να λέει «Wine makes all things possible». Στόχος του είναι να εξερευνήσει όλες τις οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιών ανά τον κόσμο, επισκεπτόμενος την περιοχή όπου παράγονται. Εργάζεται στο κατάστημα της Κηφισιάς.

Κρασί: La Turque 2014, E.Guigal
Grappa Cleopatra Amarone Oro, Jacopo Poli
ΧΑΡΑ
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
Η Χαρά είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Αττικής. Η αγάπη της για τον συνδυασμό, νέων γεύσεων και αρωμάτων, καθώς και η άριστη επικοινωνία της με τον κόσμο, την οδήγησαν επαγγελματικά, στον χώρο της εστίασης και του οινοτουρισμού. Θέλοντας να εξελίσσεται και να αποκτά νέες γνώσεις συνεχώς, ξεκίνησε τη φοίτησή της στο WSPC, έχοντας αποκτήσει ήδη τα WSET Level 2 in wines, WSET Level 1 in spirits, WSET Modern Sommelier Study Program και επόμενος στόχος είναι το WSET Level 3. Θα τη βρείτε, πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο, στο κατάστημα του Συντάγματος, έτοιμη να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τον μαγικό αυτό κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων.

Κρασί: Riesling Estate, Famille Hugel
Απόσταγμα: Diplomatico Reserva Exclusiva
ΧΑΡΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Η Χαρά ωθούμενη από την αγάπη της για τη θάλασσα ξεκίνησε να φοιτά στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού. Οι επαγγελματικές της επιλογές, καθώς και το ανήσυχο πνεύμα της, την οδήγησαν να ανακαλύψει το ενδιαφέρον της για τον χώρο του κρασιού. Με σκοπό να διευρύνει τις γνώσεις της, ξεκίνησε να φοιτά στο WSPC όπου και κατέκτησε το Level 1. Θέλοντας να εξελίσσεται διαρκώς, συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια και γευσιγνωσίες. Ξεκίνησε να εργάζεται στα Cellier από το κατάστημα της Κηφισιάς όπου και θα την βρείτε μέχρι σήμερα.

Κρασί: Rioja Gran Reserva, Marques De Caceres
Απόσταγμα: Brandy Solera Reserva 10 Y.O., Familia Torres
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΗΚΟΣ
Απόφοιτος του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, με εμπειρία στο χώρο της εστίασης σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες εντός και εκτός Ελλάδος. Μέσα στα χρόνια αυτά, από τη συνεργασία του με καταξιωμένους sommelier, απέκτησε ιδιαίτερη σχέση με τον οίνο και το food pairing. Οντάς από τους ανθρώπους που σέβονται και απολαμβάνουν το κρασί, από τον καρπό μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα, ο Γιώργος ενημερώνεται και εκπαιδεύεται διαρκώς. Θα το βρείτε στο κατάστημα της Καλλιθέας προκειμένου να ανακαλύψετε προτάσεις που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις προσδοκίες σας.

Κρασί: Riesling, Famille Hugel
Απόσταγμα: Tequila Casamigos Mezcal
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ
Ο Κώστας ανέπτυξε από την παιδική του κιόλας ηλικία έναν ιδιαίτερο δεσμό με το κρασί. Μεγάλωσε μέσα στους αμπελώνες, στον τόπο καταγωγής του στη Νάξο, και έτσι η ενασχόληση του με το αντικείμενο ήταν μοιραία. Σπούδασε Οινολογία και Τεχνολογία Ποτών στο ΤΕΙ Αθήνας και ολοκλήρωσε την πρακτική του στο κατάστημα της Καλλιθέας, όπου εργάζεται ακόμη και σήμερα. Η αγάπη του για το κρασί και τα αποστάγματα αποτελεί ένα διηνεκές ταξίδι στο χρόνο.

Κρασί: Cordillera Chardonnay, M.Torres
Απόσταγμα: Gin Marconi 46, Jacopo Poli