Η Ομάδα μας

ΑΝΝΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ
Το 2002 αποφοίτησε από το τμήμα Αμπελουργίας & Οινολογίας και το 2003 στελέχωσε το τμήμα HORECA της ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ. Θέλοντας να εμβαθύνει τις γνώσεις της το 2007 απέκτησε το "Intermediate & Advanced certificates" στο WSPC, το 2008 το Professional Certificate in Spirits, το 2009 το Diploma in Sales Management ως σύμβουλος οίνου και το 2014 το WSET Wine Service. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε για 4 χρόνια ως βοηθός οινολόγου.Μετά από μια επιτυχημένη και μακροχρόνια πορεία στον χώρο του κρασιού η ¶ννα ανήκει από τον Σεπτέμβριο του 2012 στην ομάδα των Cellier. Δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της λιανικής πώλησης ξεκινώντας από το κατάστημα της Κηφισιάς, ενώ από το 2013 είναι Cellier Brand Manager, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εικόνας των καταστημάτων λιανικής πώλησης, διατηρώντας πάντα το κύρος που φέρει το brand name Cellier.

Κρασί: Condrieu La Doriane του Guigal από τον Ροδανό.
Απόσταγμα: Gin Tanqueray Ten.
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΓΚΟΣ
Ο Βασίλης απασχολείται στον χώρο της εστίασης από το 2008 περνώντας από διάφορα “πόστα”. Το πάθος του για το κρασί υπερίσχυσε και τον οδήγησε στην απόφαση να φοιτήσει στο W.S.P.C./WSET London (Wine & Spirit Education Trust). Έχει αποφοιτήσει με διακρίσεις μέχρι και από το WSET Level 3 Award in Wines & Spirits ενώ προετοιμάζεται σκληρά για το WSET Level 4 Diploma in Wines & Spirits. Όντας λάτρης της καλής κουζίνας, ψάχνει καθημερινά για τα ιδανικά ταιριάσματα με το φαγητό ενώ αγαπημένα του κρασιά είναι τα λευκά της Καμπανίας και τα ερυθρά της δεξιάς όχθης του Bordeaux. Όσο για τα αποστάγματα, δεν αλλάζει το Vodka Martini του με τίποτα. Θα τον βρείτε στο κατάστημα του Συντάγματος όπου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο κρασί ή απόσταγμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κρασί: Chateau Angelus, Bollinger La Grande Annee & Bollinger R.D., Κτήμα Σιγάλα Καβαλιέρος.
Απόσταγμα: Vodka Martini
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΕΠΑΝΗΣ
Ο Βασίλης ξεκίνησε τη καριέρα του στη ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και συγκεκριμένα στην έδρα της εταιρίας, στο Cellier Συντάγματος το 1999. Με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε επαγγελματικά και το 2004 ανέλαβε για πρώτη φορά ως Manager το κατάστημα του Κολωνακίου. Από τότε έχει αναλάβει το κατάστημα του Πειραιά,  το κεντρικό κατάστημα του Συντάγματος αλλά και της Κηφισιάς. Μετά από μια μακρόχρονη πορεία σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας, επέστρεψε στο Cellier Συντάγματος σαν Διευθυντής Καταστήματος. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο WSPC, συμμετέχει σε σεμινάρια και γευσιγνωσίες, επισκέπτεται οινοποιεία ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω στο κρασί και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στον οινικό κόσμο. Καλύτερος υπάλληλος για το 2013.

Κρασί: Bin 707
Απόσταγμα: Brandy Torres 15 y.o
ΡΑΝΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ
Οι σπουδές της στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και η ειδικότητα της ως Οινολόγου, την έκαναν να αγαπήσει το κρασί και την κουλτούρα του. Η εργασία της σε οινολογικά εργαστήρια την έφερε ακόμα πιο κοντά με το σταφύλι, το μούστο και το κρασί. Από το 2009 ξεκίνησε μια μακρόχρονη πορεία στο ιστορικό κατάστημα της οδού Κριεζώτου και σήμερα είναι Διευθύντρια του καταστήματος στην Κηφισιά. Διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις της και ανακαλύπτει τον κόσμο του κρασιού από μια άλλη οπτική.

Κρασί: Jermann Pinot Grigio
Απόσταγμα: Grappa Poli Cleopatra Amarone
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Με ικανότητες δεξιοτεχνίας και εφευρετικότητας δίνει λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα και παράλληλα εξελίσσεται στον οινικό χώρο μέσα από γευσιγνωσίες (είναι σε όλες παρών), σεμινάρια και εκθέσεις! Είναι θαμπωμένος από την κουλτούρα του κρασιού και στα Cellier έχει βρει τον εαυτό του. Έμαθε να δοκιμάζει, να αξιολογεί και να προτείνει. Καλύτερος υπάλληλος για το 2015.

Κρασί: Fransola Torres
Απόσταγμα: Larressingle
ΝΑΝΣΥ
ΣΤΑΥΡΑΚΑ
Η Νάνσυ έχει αποκτήσει το Diploma in Marketing της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχει καταρτιστεί επαρκώς στο IEK Αμπελουργίας και Οινοτεχνίας. Ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στα Cellier το 1998 από το κατάστημα του Συντάγματος και συνέχισε δυναμικά την πορεία της στα καταστήματα της Κηφισιάς, του Πειραιά και της Καλλιθέας. Πλέον έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας στο κατάστημα του Ψυχικού. Είναι άρτια καταρτισμένη ωστόσο εξελίσσεται διαρκώς μέσα από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, ενισχύοντας τα εφόδια της για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επισκεπτών. Σίγουρα την έχει κερδίσει το κρασί αλλά ακόμη και η αγαπημένη της βότκα παράγεται από σταφύλι.

Κρασί: Insignia, J.Phelps
Απόσταγμα: Vodka Ciroc
ΝΙΚΟΣ
ΣΙΟΥΡΤΟΣ
Απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, δεν γοητεύτηκε από την παραγωγή, αλλά επικεντρώθηκε, επιτυχώς, στην εξυπηρέτηση πελατών που έχουν όρεξη να ανακαλύψουν το κρασί καθώς και στους απαιτητικούς που ξέρουν τι θέλουν. Είναι στην ομάδα των Cellier από το 2006 και μέχρι τώρα έχει πλαισιώσει, λόγω των οινικών γνώσεων και των ικανοτήτων του, σχεδόν όλα τα καταστήματα Cellier (Σύνταγμα, Πειραιά, Συγγρού). Πλέον βρίσκεται στο κατάστημα της Συγγρού ως Διευθυντής καταστήματος. Γνωρίζει σε βάθος το κρασί, τις περιοχές, τα διαφορετικά στυλ, κάνοντας τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς.

Κρασί: E.Guigal Condrieu La Doriane
Απόσταγμα: Grappa Cleopatra Amarone Oro, Jacopo poli
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Ο Παναγιώτης με αφετηρία την τέχνη του barista ανακάλυψε τη μαγεία των γεύσεων και των αρωμάτων. Αυτό λοιπόν ήταν το έναυσμα για να αναζητήσει νέα μονοπάτια και να μυηθεί στον κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων. Ξεκίνησε τη φοίτηση του στο WSPC, όπου απέκτησε το WSET Level 2 Award in Wines ενώ παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία και video projects. Συμμετέχει σε διάφορα σεμινάρια για την ευρύτερη εκπαίδευση του στο χώρο του κρασιού και βρίσκεται στο κατάστημα της Κηφισιάς για να σας μάθει τα μυστικά του.

Κρασί: Valpolicella Ripasso
Απόσταγμα: Gin Tanqeuray Ten
ΓΙΩΤΑ
ΜΙΓΚΟΥ
Η Γιώτα είναι απόφοιτη του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ανακάλυψε την αγάπη της για το κρασί και έκανε το επόμενο βήμα φοιτώντας στο WSPC. Ολοκλήρωσε επιτυχώς το WSET Level 2 Award in Wines και συνεχίζει τις σπουδές της για την απόκτηση του τίτλου WSET Level 3 Award in Wines. Το ενδιαφέρον της για τις οινικές και γαστρονομικές εξερευνήσεις αποτελεί το εφαλτήριο της συνεχούς εκπαίδευσης της. Της αρέσει να βλέπει τον κόσμο με μια άλλη ματιά μέσω των ταξιδιών και της φωτογραφίας. Βρίσκεται στο κατάστημα του Ψυχικού, τον κατάλληλο χώρο για να περιηγηθείτε στις γεύσεις και στα αρώματα του κόσμου.

Κρασί: Νυχτέρι, Σιγάλας
Απόσταγμα: Ron Zacapa Reserva Limitada
ΡΟΕΛΑ
ΑΣΛΑΝΑΙ
Η Ροέλα είναι φοιτήτρια οινολογίας στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Ξεκίνησε την πορεία της από το χώρο της εστίασης από όπου γοητεύτηκε με το κρασί και τα αποστάγματα. Η επιθυμία της να εμβαθύνει τις γνώσεις στον παγκόσμιο αμπελώνα, την οδήγησε απόκτηση του Επιπέδου 1 του διεθνούς οργανισμού οινικής εκπαίδευσης WSET. Σας υποδέχεται στο κατάστημα της Καλλιθέας έτοιμη να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε θησαυρούς του Νέου και του Παλαιού κόσμου.

Κρασί: Riesling Grossi Laue, 2011 Famille Hugel
Απόσταγμα: Whisky Lagavulin Distillers Edition
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΣΚΛΑΒΟΣ
Ο Φίλιππος είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Η απασχόληση του σε οινολογικό εργαστήρι ενίσχυσε σημαντικά το ενδιαφέρον του για το κρασί και έφερε στο προσκήνιο νέες επιδιώξεις. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ένα όμορφο ταξίδι στοWSPC όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία το WSΕΤ Level 3 Award in Wines και πλέον παρακολουθεί το WSET Level 4 Diploma in Wines. Θεωρεί πως τίποτα δεν είναι αδύνατο και όπως πιο εύστοχα συνηθίζει να λέει «Wine makes all things possible». Στόχος του είναι να εξερευνήσει όλες τις οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιών ανά τον κόσμο, επισκεπτόμενος την περιοχή όπου παράγονται. Εργάζεται στο κατάστημα της Κηφισιάς.

Κρασί: La Turque 2014, E.Guigal
Grappa Cleopatra Amarone Oro, Jacopo Poli
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΛΕΝΗ
Η Κωνσταντίνα αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών T.Ε. του ΤΕΙ Αθήνας, ωστόσο το μικρόβιο της αγάπης για το κρασί ήταν καλά «φυτεμένο» μέσα της. Με εποχική εργασία σε κατάστημα οίνου και ποτού, άρχισε μυείται ουσιαστικά στο χώρο, ώσπου αποφάσισε να μετατρέψει την αγάπη της αυτή από χόμπι σε επάγγελμα. Ξεκίνησε λοιπόν τη φοίτηση της στο WSPC και κατέχει ήδη το WSET Level 2 Award in Wine, WSET Level 1 Award in Spirits και WSET Level 3 Hestia Advanced Certificate, ενώ προσεχώς θα εξεταστεί για το WSET Level 3 Award in Wines. Όταν δεν βρίσκεται στο Cellier Συντάγματος, όπου εργάζεται, ή δεν μελετάει κάποιο blog κρασιού, θα βρίσκεται σίγουρα σε ένα γήπεδο τένις για την αγαπημένη της προπόνηση.

Κρασί: Riesling Estate, Famille Hugel
Cognac Pale and Dry XO, Delamain
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΗΚΟΣ
Απόφοιτος του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, με εμπειρία στο χώρο της εστίασης σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες εντός και εκτός Ελλάδος. Μέσα στα χρόνια αυτά, από τη συνεργασία του με καταξιωμένους sommelier, απέκτησε ιδιαίτερη σχέση με τον οίνο και το food pairing. Οντάς από τους ανθρώπους που σέβονται και απολαμβάνουν το κρασί, από τον καρπό μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα, ο Γιώργος ενημερώνεται και εκπαιδεύεται διαρκώς. Θα το βρείτε στο κατάστημα της Καλλιθέας προκειμένου να ανακαλύψετε προτάσεις που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις προσδοκίες σας.

Κρασί: Riesling, Famille Hugel
Απόσταγμα: Tequila Casamigos Mezcal
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ
Ο Κώστας ανέπτυξε από την παιδική του κιόλας ηλικία έναν ιδιαίτερο δεσμό με το κρασί. Μεγάλωσε μέσα στους αμπελώνες, στον τόπο καταγωγής του στη Νάξο, και έτσι η ενασχόληση του με το αντικείμενο ήταν μοιραία. Σπούδασε Οινολογία και Τεχνολογία Ποτών στο ΤΕΙ Αθήνας και ολοκλήρωσε την πρακτική του στο κατάστημα της Καλλιθέας, όπου εργάζεται ακόμη και σήμερα. Η αγάπη του για το κρασί και τα αποστάγματα αποτελεί ένα διηνεκές ταξίδι στο χρόνο.

Κρασί: Cordillera Chardonnay, M.Torres
Απόσταγμα: Gin Marconi 46, Jacopo Poli