ΤΑ CELLIER

Η ιστορία μας στην ελληνική αγορά μετρά περισσότερα από 85 χρόνια. Από το 1938 έως και σήμερα, η επωνυμία Cellier συνδέθηκε με την εκλεκτικότητα, τις gourmet προτάσεις, το ποιοτικό κρασί, τα αποστάγματα και τα delicatessen. Η παράδοσή μας εγγυάται γνώση και εμπειρία ενώ η σύγχρονη παρουσία μας συνιστά άποψη και επιλογή.

Για πάνω από οκτώ δεκαετίες τα Cellier πρωτοστατούν με διακριτό και μοναδικό τρόπο στο χώρο του κρασιού. Η μακρά διαδρομή μας αταλάντευτα στοχεύει προς το καλύτερο. Από την πρώτη παρουσία στην Αθήνα το 1938, στην οδό Κριεζώτου 1, το Cellar – η αρχική ονομασία του μετέπειτα Cellier - δημιουργήθηκε για να υποδεχθεί τους απαιτητικούς gourmets της εποχής, προσφέροντας μοναδικής ποιότητας εδέσματα και εκλεκτά κρασιά Ελλήνων και ξένων παραγωγών. Από τις περίφημες αίθουσες degustation κρασιών του καταστήματος πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες του 20ου αιώνα που επισκέφτηκαν την Ελλάδα, όπως ο αείμνηστος Σαρλ Ντε Γκωλ και ο Βρετανός στρατηγός Μοντγκόμερι.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, το Cellier, μεγαλώνει και επεκτείνεται με νέα καταστήματα, παρέχοντας στους πελάτες του μία τεράστια συλλογή από ονομαστά κρασιά και αποστάγματα. Παράλληλα δραστηριοποιείται στη δημιουργία πρωτότυπων δώρων υψηλής ποιότητας, που εντυπωσιάζουν και απογειώνουν τις αισθήσεις.

Τα Cellier έχουν αποκτήσει πολλούς φίλους, ένα μεγάλο κοινό που απολαμβάνει υπηρεσίες ιδιαίτερης αξίας. Έτσι το 1989 δημιουργείται το Cellier Wine Club, το πρώτο club κρασιού στην Ελλάδα, με σκοπό να συγκεντρώσει κάτω από την ίδια στέγη όλους τους λάτρεις του οίνου.

Σήμερα τα Cellier εξελίσσονται δυναμικά. Μετά από 85 χρόνια ζωής, τα έξι καταστήματα λιανικής Cellier στην Αττική αλλά και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας προσφέρουν, περισσότερες από 2.000 ετικέτες, ελληνικών και ξένων κρασιών, επιλεγμένα ποτά και αποστάγματα από όλο τον κόσμο, αξεσουάρ κρασιού, delicatessen και μια εντυπωσιακή ποικιλία συσκευασιών για δώρα που ξεχωρίζουν.

Μοναδικές προτάσεις, υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως άριστη εξυπηρέτηση. Η γνώση, το μεράκι και η παράδοση αποκαλύπτονται.

Στις σελίδες του e-shop Cellier μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένη, πλούσια πληροφόρηση, για το μαγικό κόσμο του κρασιού και του ποτού, τους διεθνούς φήμης παραγωγούς, τα πιο θαυμαστά οινοποιεία του κόσμου, αλλά και όλα τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά.

Σας καλωσορίζουμε  στον υπέροχο κόσμο των Cellier !