Our Team

ΑΝΝΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ
Το 2002 αποφοίτησε από το τμήμα Αμπελουργίας & Οινολογίας και το 2003 στελέχωσε το τμήμα HORECA της ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ. Θέλοντας να εμβαθύνει τις γνώσεις της το 2007 απέκτησε το "Intermediate & Advanced certificates" στο WSPC, το 2008 το Professional Certificate in Spirits, το 2009 το Diploma in Sales Management ως σύμβουλος οίνου και το 2014 το WSET Wine Service. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε για 4 χρόνια ως βοηθός οινολόγου.Μετά από μια επιτυχημένη και μακροχρόνια πορεία στον χώρο του κρασιού η ¶ννα ανήκει από τον Σεπτέμβριο του 2012 στην ομάδα των Cellier. Δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της λιανικής πώλησης ξεκινώντας από το κατάστημα της Κηφισιάς, ενώ από το 2013 είναι Cellier Brand Manager, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εικόνας των καταστημάτων λιανικής πώλησης, διατηρώντας πάντα το κύρος που φέρει το brand name Cellier.

Αγαπημένος παραγωγός: Torres
Χώρα: Γαλλία, γιατί ποτέ δεν σε αφήνει να βαριέσαι.
Ποικιλία: Viognier  (Δύσκολη αλλά πολύ ιδιαίτερη λευκή ποικιλία).
Κρασί: Condrieu La Doriane του Guigal από τον Ροδανό.
Απόσταγμα: Gin Tanqueray Ten.
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΓΚΟΣ
Ο Βασίλης απασχολείται στον χώρο της εστίασης από το 2008 περνώντας από διάφορα “πόστα”. Το πάθος του για το κρασί υπερίσχυσε και τον οδήγησε στην απόφαση να φοιτήσει στο W.S.P.C./WSET London (Wine & Spirit Education Trust). Έχει αποφοιτήσει με διακρίσεις μέχρι και από το WSET Level 3 Award in Wines & Spirits ενώ προετοιμάζεται σκληρά για το WSET Level 4 Diploma in Wines & Spirits. Όντας λάτρης της καλής κουζίνας, ψάχνει καθημερινά για τα ιδανικά ταιριάσματα με το φαγητό ενώ αγαπημένα του κρασιά είναι τα λευκά της Καμπανίας και τα ερυθρά της δεξιάς όχθης του Bordeaux. Όσο για τα αποστάγματα, δεν αλλάζει το Vodka Martini του με τίποτα. Θα τον βρείτε στο κατάστημα της Κηφισιάς όπου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο κρασί ή απόσταγμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αγαπημένος παραγωγός: Champagne Bollinger
Χώρα: Γαλλία
Ποικιλία: Merlot
Κρασί: Chateau Angelus, Bollinger La Grande Annee & Bollinger R.D., Κτήμα Σιγάλα Καβαλιέρος
Απόσταγμα: Vodka Martini
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΕΠΑΝΗΣ
Ο Βασίλης ξεκίνησε τη καριέρα του στη ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και συγκεκριμένα στην έδρα της εταιρίας, στο Cellier Συντάγματος το 1999. Με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε επαγγελματικά και το 2004 ανέλαβε για πρώτη φορά ως Manager το κατάστημα του Κολωνακίου. Από τότε έχει αναλάβει το κατάστημα του Πειραιά,  το κεντρικό κατάστημα του Συντάγματος αλλά και της Κηφισιάς. Μετά από μια μακρόχρονη πορεία σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας, επέστρεψε στο Cellier Συντάγματος σαν Διευθυντής Καταστήματος. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο WSPC, συμμετέχει σε σεμινάρια και γευσιγνωσίες, επισκέπτεται οινοποιεία ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω στο κρασί και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στον οινικό κόσμο. Καλύτερος υπάλληλος για το 2013.

Αγαπημένος παραγωγός: Torres
Χώρα: Αυστραλία
Ποικιλία: Ξινόμαυρο (ευγενής ποικιλία, μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης και εξέλιξης)
Κρασί: Bin 707
Απόσταγμα: Brandy Torres 15 y.o
ΡΑΝΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ
Οι σπουδές της στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και η ειδικότητα της ως Οινολόγου, την έκαναν να αγαπήσει το κρασί και την κουλτούρα του. Η εργασία της σε οινολογικά εργαστήρια την έφερε ακόμα πιο κοντά με το σταφύλι, το μούστο και το κρασί. Από το 2009 εργάζεται στο ιστορικό κατάστημα της οδού Κριεζώτου, διευρύνει τις γνώσεις της και ανακαλύπτει τον κόσμο του κρασιού από μια άλλη οπτική.

Αγαπημένος παραγωγός: Antinori
Χώρα: Ιταλία
Ποικιλία: Gewurztraminer (αρωματικός και πικάντικος χαρακτήρας)
Κρασί: Jermann Pinot Grigio
Απόσταγμα: Grappa Poli Cleopatra Amarone
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Με ικανότητες δεξιοτεχνίας και εφευρετικότητας δίνει λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα και παράλληλα εξελίσσεται στον οινικό χώρο μέσα από γευσιγνωσίες (είναι σε όλες παρών), σεμινάρια και εκθέσεις! Είναι θαμπωμένος από την κουλτούρα του κρασιού και στα Cellier έχει βρει τον εαυτό του. Έμαθε να δοκιμάζει, να αξιολογεί και να προτείνει. Καλύτερος υπάλληλος για το 2015.

Αγαπημένος παραγωγός: Penfolds
Χώρα: Ιταλία
Ποικιλία: Sauvignon Blanc (δίνει εξαιρετικά κρασιά δεξαμενής και βαρελάτα, προσαρμόζεται εύκολα)
Κρασί: Fransola Torres
Απόσταγμα: Larressingle
ΝΙΚΟΣ
ΣΙΟΥΡΤΟΣ
Απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, δεν γοητεύτηκε από την παραγωγή, αλλά επικεντρώθηκε, επιτυχώς, στην εξυπηρέτηση πελατών που έχουν όρεξη να ανακαλύψουν το κρασί καθώς και στους απαιτητικούς που ξέρουν τι θέλουν. Είναι στην ομάδα των Cellier από το 2006 και μέχρι τώρα έχει πλαισιώσει, λόγω των οινικών γνώσεων και των ικανοτήτων του, σχεδόν όλα τα καταστήματα Cellier (Σύνταγμα, Πειραιά, Συγγρού). Τώρα βρίσκεται στο κατάστημα της Συγγρού. Γνωρίζει σε βάθος το κρασί, τις περιοχές, τα διαφορετικά στυλ, κάνοντας τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς.

Αγαπημένος παραγωγός: E.Guigal
Χώρα: Γαλλία/Ροδανός
Ποικιλία: Viognier
Κρασί: E.Guigal Condrieu La Doriane
Απόσταγμα: Grappa Cleopatra Amarone Oro, Jacopo poli