Our Team
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΕΠΑΝΗΣ
Ο Βασίλης ξεκίνησε τη καριέρα του στη ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και συγκεκριμένα στην έδρα της εταιρίας, στο Cellier Συντάγματος το 1999. Με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε επαγγελματικά και το 2004 ανέλαβε για πρώτη φορά ως Manager το κατάστημα του Κολωνακίου. Από τότε έχει αναλάβει το κατάστημα του Πειραιά,  το κεντρικό κατάστημα του Συντάγματος αλλά και της Κηφισιάς. Μετά από μια μακρόχρονη πορεία σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας, επέστρεψε στο Cellier Συντάγματος σαν Διευθυντής Καταστήματος. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο WSPC, συμμετέχει σε σεμινάρια και γευσιγνωσίες, επισκέπτεται οινοποιεία ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω στο κρασί και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στον οινικό κόσμο. Καλύτερος υπάλληλος για το 2013.

Αγαπημένος παραγωγός: Torres
Χώρα: Αυστραλία
Ποικιλία: Ξινόμαυρο (ευγενής ποικιλία, μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης και εξέλιξης)
Κρασί: Bin 707
Απόσταγμα: Brandy Torres 15 y.o
ΡΑΝΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ
Οι σπουδές της στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και η ειδικότητα της ως Οινολόγου, την έκαναν να αγαπήσει το κρασί και την κουλτούρα του. Η εργασία της σε οινολογικά εργαστήρια την έφερε ακόμα πιο κοντά με το σταφύλι, το μούστο και το κρασί. Από το 2009 εργάζεται στο ιστορικό κατάστημα της οδού Κριεζώτου, διευρύνει τις γνώσεις της και ανακαλύπτει τον κόσμο του κρασιού από μια άλλη οπτική.

Αγαπημένος παραγωγός: Antinori
Χώρα: Ιταλία
Ποικιλία: Gewurztraminer (αρωματικός και πικάντικος χαρακτήρας)
Κρασί: Jermann Pinot Grigio
Απόσταγμα: Grappa Poli Cleopatra Amarone
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Με ικανότητες δεξιοτεχνίας και εφευρετικότητας δίνει λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα και παράλληλα εξελίσσεται στον οινικό χώρο μέσα από γευσιγνωσίες (είναι σε όλες παρών), σεμινάρια και εκθέσεις! Είναι θαμπωμένος από την κουλτούρα του κρασιού και στα Cellier έχει βρει τον εαυτό του. Έμαθε να δοκιμάζει, να αξιολογεί και να προτείνει. Καλύτερος υπάλληλος για το 2015.

Αγαπημένος παραγωγός: Penfolds
Χώρα: Ιταλία
Ποικιλία: Sauvignon Blanc (δίνει εξαιρετικά κρασιά δεξαμενής και βαρελάτα, προσαρμόζεται εύκολα)
Κρασί: Fransola Torres
Απόσταγμα: Larressingle
ΝΙΚΟΣ
ΣΙΟΥΡΤΟΣ
Απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, δεν γοητεύτηκε από την παραγωγή, αλλά επικεντρώθηκε, επιτυχώς, στην εξυπηρέτηση πελατών που έχουν όρεξη να ανακαλύψουν το κρασί καθώς και στους απαιτητικούς που ξέρουν τι θέλουν. Είναι στην ομάδα των Cellier από το 2006 και μέχρι τώρα έχει πλαισιώσει, λόγω των οινικών γνώσεων και των ικανοτήτων του, σχεδόν όλα τα καταστήματα Cellier (Σύνταγμα, Πειραιά, Συγγρού). Τώρα βρίσκεται στο κατάστημα της Συγγρού. Γνωρίζει σε βάθος το κρασί, τις περιοχές, τα διαφορετικά στυλ, κάνοντας τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς.

Αγαπημένος παραγωγός: E.Guigal
Χώρα: Γαλλία/Ροδανός
Ποικιλία: Viognier
Κρασί: E.Guigal Condrieu La Doriane
Απόσταγμα: Grappa Cleopatra Amarone Oro, Jacopo poli